Grasp & Captivate streeft naar leidende rol in brand publishing

Tijdens de Dag van de Audio heeft creatief bureau Stage Content haar nieuwe identiteit onthuld: Grasp & Captivate. De naamswijziging markeert een ambitieuze stap richting leiderschap in brand publishing in Nederland.

Jaar

2023

Tijdens de Dag van de Audio heeft creatief bureau Stage Content haar nieuwe identiteit onthuld: Grasp & Captivate. De naamswijziging markeert een ambitieuze stap richting leiderschap in brand publishing in Nederland, waarbij de focus ligt op het samenbrengen van strategie, journalistieke expertise en creativiteit.

Grasp & Captivate geeft merken de mogelijkheid om volwaardige uitgevers te worden, met expertise in geschreven content, videoseries, televisieprogramma's, hoogwaardige podcastseries, sociale media en online marketing. Het bureau kan rekenen op de ondersteuning van de 'AI-stagiair' die content meet en optimaliseert.

De nieuwe positionering past bij de snel veranderende wereld van media en marketing. Traditionele advertenties voldoen niet meer aan de verwachtingen van een publiek dat verlangt naar betekenisvolle content. Het is nu tijd voor merken om op een doordachte en meeslepende manier te communiceren, vergelijkbaar met gerenommeerde uitgevers.

Ruth van der Vlugt, eigenaar en managing director van Grasp & Captivate, benadrukt: "Onze nieuwe naam weerspiegelt onze toewijding aan het boeien van het publiek en het opbouwen van betekenisvolle relaties. We willen merken helpen op een aansprekende manier te communiceren, of het nu gaat om het aantrekken en boeien van klanten of talenten. Wij helpen merken om via inhoud het verschil te maken."

Grasp & Captivate heeft in het verleden succesvolle contentcampagnes gecreëerd voor klanten zoals JAJO, Aegon, ING, i-team Global en Gemeente Den Haag. Het bureau blijft zich inzetten om relevante contentcampagnes te ontwikkelingen die inspireren, informeren en transformeren.

Auteur

Ruth van der Vlugt

Founder & Managing Director

Beniewd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren en creëren is het mooiste wat er is. We kijken ernaar uit om samen jouw ideeën tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op. Positieve energie gegarandeerd.

Ruth van der Vlugt

Ruth van der Vlugt

Founder & Managing Director

Let's make things happen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.