Wij zijn grasp & captivate

Your brand publishing agency. Wij helpen merken uitgevers worden van hun eigen merk door strategie, journalistieke expertise en creativiteit samen te brengen. Met expertise in geschreven content, videoseries, televisieprogramma's, hoogwaardige podcastseries,sociale media en online marketing.

blue arrow

Onze kernwaarden

Onze focus ligt op strategische innovatie, eerlijke journalistieke benadering en creatieve kwaliteit. Deze waarden drijven ons bij het ondersteunen van merken in het efficiënt verspreiden van hun verhalen, ongeacht het kanaal.

Onze diepe liefde voor verhalen, gecombineerd met onze expertise in diverse media, stelt ons in staat om merken te helpen uitblinken als content-uitgevers.

begeleidende afbeelding bij onze missie
orange circle

Onze missie

Onze missie is helder: we willen merken in staat stellen om op authentieke wijze en met impact te communiceren. Door strategisch inzicht, journalistieke geloofwaardigheid en creatieve innovatie te bundelen, helpen we merken om hun verhalen op een krachtige manier te vertellen. We streven ernaar om merken te transformeren in effectieve content-uitgevers, die met overtuiging en relevantie kunnen spreken tot hun doelgroep.

Join the ride!

Samen sparren en creëren is het mooiste wat er is. We kijken ernaar uit om samen jouw ideeën tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op. Positieve energie gegarandeerd.

Ruth van der Vlugt

Ruth van der Vlugt

Founder & Managing Director

Let's make things happen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.