Partner Dag van de Audio

Grasp & Captivate is partner van de Dag van de Audio

Jaar

2023

Op donderdag 12 oktober organiseren Adformatie, Amp.Amsterdam en Voicebooking.com voor de derde keer op rij de Dag van de Audio. Het programma dat draait om alle audiotrends wordt zeven uur lang live uitgezonden vanuit Capital C in Amsterdam. Grasp & Captivate (voorheen Stage Content), Audify, Talpa Network en ANP hebben zich dit jaar aangesloten als partner.

De bekende radio-dj Mark Labrand neemt de presentatie van de ochtendshow van 7 uur tot 10 uur voor zijn rekening, samen met Adformatie-hoofdredacteur Susanne van Nierop.

Oud-radio-dj Jente Kater (Voicebooking.com) en Adformatie-redacteur Jasper Mulder presenteren de lunchshow van 12 tot 14 uur. Kater en Van Nierop sluiten gezamenlijk het evenement af. De dag wordt afgesloten met de feestelijke uitreiking van de Audify Awards met een borrel in Capital Kitchen. ANP verzorgt ieder uur het nieuws.


Ruth Van der Vlugt, Founder & Creative Director bij Grasp & Captivate, is trots op deze samenwerking: 'Met audio kom je letterlijk tussen de oren van de doelgroep. Als bureau zetten we daarom niet alleen in op podcasts, maar zorgen we er ook voor dat elke video een audio-ervaring biedt die prikkelt en beklijft. Voor het derde jaar op rij zijn wij daarom partner van de Dag van de Audio. We kijken ernaar uit om audio te 'vieren' en samen te werken met vakexperts die hier hetzelfde over denken.

Auteur

Ruth van der Vlugt

Founder & Managing Director

Beniewd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren en creëren is het mooiste wat er is. We kijken ernaar uit om samen jouw ideeën tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op. Positieve energie gegarandeerd.

Ruth van der Vlugt

Ruth van der Vlugt

Founder & Managing Director

Let's make things happen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.