Employer Behavourial Branding Session

Ben je een employer branding specialist op zoek naar nieuwe inzichten en knowhow van gedragswetenschap in employer branding? Grasp & Captivate nodigt je uit voor een exclusieve inspiratiesessie waar we onze kennis met je delen.

Jaar

2024

Werkgeversmerken en gedrag

Wist je dat werkgeversmerken die gedragswetenschappelijke principes toepassen, een indrukwekkende 70% hogere betrokkenheid en een opmerkelijke 50% lager personeelsverloop ervaren? Cijfers waar je je vingers bij kan aflikken. Maar hoe kun je deze principes effectief inzetten voor jouw eigen employer branding campagnes?

Grasp Behavourial Content Canvas®


In deze Employer Branding inspiratiesessie in samenwerking met Effectory, laten wij je zien hoe je gedragswetenschappelijke principes kunt toepassen in je employer branding strategie. Op basis van het Grasp Behavourial Content Canvas®, ontwikkeld door gedragswetenschappers, bespreken we oefeningen die je direct kunt toepassen om gerichtere campagnes te ontwikkelen. Daarmee stapt jouw werkgeversmerk in de voetsporen van bedrijven als Netflix, die deze principes ook toepassen om publiek te blijven binden en boeien.

Insights door Effectory

Effectory is een van de meest toonaangevende onderzoeksbureaus op het gebied van medewerkerstevredenheid. In binnen- en buitenland doen zij onderzoek naar de medewerkerstevredenheid bij uiteenlopende organisaties. Wat zijn hun inzichten hoe je talent kunt blijven binden en boeien? Deze inzichten delen zij graag tijdens deze inspiratiesessie.

Exclusief voor employer branding specialisten


Ben jij een employer branding marketeer of HR-professional en wil jij inspiratie opdoen en andere professionals uit jouw vakgebied ontmoeten? Meld je dan aan voor deze inspiratiesessie vanuit de historische Koepel Gevangenis in Haarlem.

Vul hieronder jouw gegevens in en vermeld welke datum jou het beste uitkomt. Wij zullen binnen 5 werkdagen reageren met een bevestiging.

Meld je aan

Subscribe

* indicates required

Grasp the mind, captivate the heart
Auteur

Ruth van der Vlugt

Founder & Managing Director

Beniewd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren en creëren is het mooiste wat er is. We kijken ernaar uit om samen jouw ideeën tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op. Positieve energie gegarandeerd.

Ruth van der Vlugt

Ruth van der Vlugt

Founder & Managing Director

Let's make things happen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.