Captains of Cleaning

De online talkshow Captains of Cleaning is inmiddels een begrip in de wereld van de facility management en schoonmaak. In gesprek met Rens de Jong bespreken beslissers hun strategische dilemma's.

Services

Video marketing

Client

i-team Global

Year

2021

Uitdaging
Decorative icon

Uitdaging

De schoonmaakbranche staat voor grote uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving, het aantrekken van talent en verduurzaming. i-team Global heeft Grasp & Captivate, uitgedaagd om een platform te creëren waarin brancheleiders deze uitdagingen kunnen bespreken. Het belangrijkste doel: Dialoog stimuleren op een onafhankelijk platform en i-team Global hiermee positioneren als thought leader binnen de branche.

Strategie

Strategie

Grasp & Captivate heeft een duidelijke strategie ontwikkeld voor de lancering en ontwikkeling van "Captains of Cleaning." Het TV-format, gepresenteerd door Rens de Jong, fungeert als de kern van deze strategie. Het programma biedt diepgaande gesprekken met brancheleiders over strategische kwesties in de schoonmaakindustrie. Door de uitzendingen binnen de LinkedIn-groep "Captains of Cleaning" te streamen, wordt interactie en betrokkenheid onder professionals gestimuleerd. De herkenbare programma-onderdelen, zoals 'The Cleaning Challenge,' waarin praktische oplossingen worden besproken, en 'Heroes of Cleaning,' waarin talenten in de spotlights worden gezet, dragen bij aan de aantrekkelijkheid van het programma. Het jaarlijks event Captains of Cleaning Connect zorgt daarnaast voor een hoge interactie met de doelgroep.

Resultaten

Resultaten

Het programma heeft geleid tot een actieve en groeiende gemeenschap van professionals binnen de LinkedIn-groep "Captains of Cleaning." Hierbij worden niet alleen strategische uitdagingen besproken, maar ook waardevolle inzichten en best practices gedeeld. De captains uit de uitzendingen worden in de gehele communicatie actief betrokken.

Het jaarlijkse evenement "Captains of Cleaning Connect" heeft de relaties binnen de branche versterkt en heeft i-team Global gepositioneerd als een thought leader. De strategische combinatie van content en community-building heeft een blijvende impact gehad op de schoonmaakbranche en heeft i-team Global gevestigd als een belangrijke speler en thought leader in de sector. "Captains of Cleaning" illustreert overtuigend de kracht van innovatieve contentstrategieën en hun invloed op de branche.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren en creëren is het mooiste wat er is. We kijken ernaar uit om samen jouw ideeën tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op. Positieve energie gegarandeerd.

Foto Team member Ruth van der vucht

Naam van team member

Partner | Content strategist

Let's make things happen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.