Online radio

Radio helpt merken letterlijk tussen de oren van hun doelgroep te komen. Daarom ondersteunen wij merken bij het opzetten van hun eigen (online) radiozender. Of je nu kiest voor een kortstondig radio-avontuur voor je medewerkers of een doorlopende zender voor relaties, wij zijn er om je op weg te helpen.

Stap 1: Concept en creatie

Onze reis begint met het ontwikkelen van een boeiend concept voor jouw radiozender. We brainstormen over de inhoud, creëren een uniek format en selecteren passende muziek en geluidseffecten. We zorgen ervoor dat je boodschap op een meeslepende manier wordt overgebracht, zodat luisteraars geboeid blijven.

Stap 2: Technische realisatie

Een radiozender heeft de juiste technische basis nodig. We richten de benodigde apparatuur en software in en zorgen voor een vlekkeloze uitzending. Of het nu gaat om live shows, opgenomen programma's of een mix van beide, wij zorgen ervoor dat jouw zender technisch optimaal functioneert met de juiste ondersteuning.

Stap 3: Promotie & groei

Een zender zonder luisteraars heeft weinig impact. Daarom helpen we je bij het promoten van je radiozender. We ontwikkelen marketingstrategieën en zorgen ervoor dat je zichtbaar bent op relevante platforms. Met ons advies en expertise kun je je publiek laten groeien en een loyale luistergemeenschap opbouwen. Samen zorgen we ervoor dat jouw radiozender een blijvende indruk maakt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren en creëren is het mooiste wat er is. We kijken ernaar uit om samen jouw ideeën tot leven te brengen. Neem gerust contact met ons op. Positieve energie gegarandeerd.

Ruth van der Vlugt

Ruth van der Vlugt

Founder & Managing Director

Let's make things happen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.